Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali

Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali

Editura All
26,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali

Puericultură şi pediatrie pentru asistenţi medicali oferă elevilor şcolilor postliceale sanitare un instrument de studiu al particularităţilor fiziologice şi patologice ale copilului, necesar identificării nevoilor fundamentale ale copilului sănătos şi bolnav şi aplicării tehnicilor specifice de îngrijire a acestuia.

Această carte se doreşte a fi un ghid teoretic pentru elevii şi asistenţii medicali care îngrijesc copii în diverse perioade de dezvoltare, pornind de la premisa că un copil nu este un adult în miniatură.

Lucrarea este astfel concepută încât informaţia oferită să acopere cerinţele programei analitice, să fie simplu de accesat şi să fie uşor de înţeles.

Dr. Mihaela Vasile a adunat în această carte informaţiile dobândite în urma unei experienţe clinice de 33 ani ca medic specialist pediatru şi didactice de 19 ani ca fondator şi manager al Şcolii Postliceale Sanitare „Sf. Vasile cel Mare”.

Cartea "Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali" a fost publicata in categoria Medicina / Pediatrie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Vasile si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali" este de 26.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-587-046-8
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali

Produse similare si recomandari

Osteopatia pentru copii
Pierre Tricot
13.00 RON
Actualitati in pediatrie (vol. 1+2)
Valeriu Popescu
120.01 RON
Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - 2010
Eugen Pascal Ciofu, Adrian Georgescu
39.00 RON
Enciclopedia sanatatii copilului
Dr. Gunhild Kilian-Kornell, Dr. Annette Eiden
39.24 RON
Atlas of pediatric physical diagnosis
Basil J. Zitelli
534.65 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela Vasile

Pe langa "Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali", autorul Mihaela Vasile a publicat si Semiologie medicala pentru asistenti medicali, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter