Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor

Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor

Doctorul Proctor este un profesor nebun. Mă rog, aproape. De fapt, este un inventator bătrâior care tot îşi mai aşteaptă marea şansă. Şi se pare că visul său este pe cale să se îndeplinească, deoarece lucrează împreună cu vecina sa Lisa şi ciudatul ei prieten Nilly la cea mai puternică pulbere pentru pârţuri din lume.

Dar, din umbră, îi pândesc gemenii lipsiţi de scrupule Truls şi Trym Thrane. Drama care ia naştere pe Bulevardul Cannon va avea repercusiuni care se vor întinde dincolo de orice imaginaţie, incluzând o urmărire prin sistemul de canalizare din Oslo, anaconde şi NASA. Cu mult umor şi dialoguri amuzante, Jo Nesbo ne dezvăluie treptat personajele sale delicios de ciudate şi îşi lasă imaginaţia nestăvilită în prima sa carte pentru copii.

Cartea "Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jo Nesbo si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066092562
Pagini: 202
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pudra pentru parturi a Doctorului Proctor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jo Nesbo

Jo Nesbo a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Calaul, Fantoma trecutului, Steaua diavolului, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter