P.S. Te iubesc

P.S. Te iubesc

Editura All
32.90 29.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bestseller
Seria: Strada Fictiunii

Recenzie P.S. Te iubesc

Pastreaza amintirile noastre minunate, dar nu-ti fie teama sa-ti faci altele noi.

Indragostiti din copilarie, isi sorbeau cuvintele unul altuia, iar certurile lor se sfarseau in hohote de ras.

Cand Gerry moare, Holly este distrusa: iubitul, cel mai bun prieten, sprijinul ei, nu mai este. Dar Gerry a promis ca isi va veghea mereu dragostea. Si se tine de cuvant: el ii lasa lui Holly un pachet cu scrisori care, deschise pe rand, in fiecare luna, vreme de un an, o vor calauzi delicat sa ia viata de la capat.

Pe masură ce deschide fiecare scrisoare, Holly intelege ca viata merge mai departe. Cu ajutorul prietenilor, al zgomotoasei si iubitoarei sale familii, ea invata sa rada, sa planga, sa cante, sa danseze, sa fie mai curajoasa ca niciodata. Vegheata de ingerul sau pazitor.

Ecranizarea cartii P.S., Te iubesc a aparut in Romania in toamna anului 2008. Filmul, lansat in Statele Unite cu un an mai devreme, s-a bucurat de mare succes, avandu-i in rolurile principale pe Hilary Swank si Gerard Butler, regia apartinand lui Richard LaGravenesse.

Imediat dupa lansare, P.S., Te iubesc a intrat in topul primelor zece filme cu cele mai mari incasari din America.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "P.S. Te iubesc", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Carti cadou pentru ziua indragostitilor, Beletristica / Roman de dragoste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Cecelia Ahern si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea P.S. Te iubesc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "P.S. Te iubesc" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-724-185-6
Pagini: 448
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret P.S. Te iubesc

Produse similare si recomandari

Pachet "Lady"
99.00 76.50 RON
Lebada Neagra
Sveva Casati Modignani
34.90 26.18 RON
Pachet "Glamour"
99.80 85.00 RON
Libraria Iubirii
Paola Calvetti
34.90 26.18 RON
Cadou pentru aman2
Todd Mckie
53.10 29.90 RON
Pachet promotional
Culoarea norocului
Anca Fusariu
22.90 17.18 RON
Dragostea in vremea holerei
Gabriel Garcia Marquez
45.00 42.75 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea P.S. Te iubesc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Cadoul, Cartea viitorului, Disparuti fara urma, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Pachet Cecilia Ahern, Suflete pereche, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Strada Fictiunii

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter