Psihoterapie si Consiliere Gestalt

Psihoterapie si Consiliere Gestalt

Editura Herald
32,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 352; Format : 13 x 20 cm; ISBN : 978-973-111-149-0

Recenzie Psihoterapie si Consiliere Gestalt

Despre carte:

Psihoterapie & Consiliere Gestalt este o introducere practica la aplicarea abordarii Gestalt in fiecare etapa a procesului terapeutic. Integrand teoria si practica Gestalt din ultimii cincisprezece ani, cartea analizeaza toate stadiile unei calatorii terapeutice, de la prima intalnire si construirea relatiei, trecand prin desfasurarea procesului, pana la incheierea terapiei.

In viziunea autorilor, psihoterapia si consilierea Gestalt sunt, in primul rand, intemeiate pe o filosofie holista asupra vietii si practicii si, doar in mod secundar, implica anumite tehnici si abilitati. Se accentueaza faptul ca a crea un anume tip de contact, in cadrul unei relatii, reprezinta inima si sufletul metodei Gestalt si, prin urmare, cea mai importanta "abilitate" de posedat. In plus, autorii examineaza dimensiunea spirituala si culturala a consilierii Gestalt.

Cartea "Psihoterapie si Consiliere Gestalt" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Phil Joyce, Charlotte Sills, si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Psihoterapie si Consiliere Gestalt prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihoterapie si Consiliere Gestalt" este de 32.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Psihoterapie si Consiliere Gestalt

Produse similare si recomandari

Multe vieti, multi maestrii
Weiss L Brian
10.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapia tulburarilor anxioase
Andrews Gavin, Crino Rocco, Caroline Hunt, Lisa Lampe
79.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihoterapie si Consiliere Gestalt. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Phil Joyce

Deocamdata in afara de "Psihoterapie si Consiliere Gestalt", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Phil Joyce.

Charlotte Sills

Deocamdata in afara de "Psihoterapie si Consiliere Gestalt", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Charlotte Sills.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter