Psihoterapia cognitiv comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim

Psihoterapia cognitiv comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim

Editura Orizonturi
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Psihoterapia cognitiv comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim

Cartea "Psihoterapia cognitiv comportamentala" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Irina Holdevici si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Psihoterapia cognitiv comportamentala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihoterapia cognitiv comportamentala" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: stres

Pret Psihoterapia cognitiv comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim

Produse similare si recomandari

Stresul
Isabel Toyos
12.89 RON
Sa intelegem stresul
Greg Wilkinson
18.50 8.00 RON
Stresul de toate zilele
Maria Treben
12.00 RON
Stresul
Vera Birkenbihl
7.20 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihoterapia cognitiv comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Irina Holdevici

Irina Holdevici a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Ameliorarea performantelor individuale prin tehnici de psihoterapie, Consiliere psihologica si psihoterapie in situatiile de criza, Hipnoterapie : Teorie si practica, Hipnoza clinica, Psihoterapia cognitiv - comportamentala : Managementul stresului pentru un stil de viata optim, Psihoterapie de scurta durata, Psihoterapii de scurta durata, Tratat de psihoterapie cognitiv-comportamentala, Tratat de psihoterapie cognitiv-comportamentala : Editia a II - a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter