Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala

Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala

Editura Herald
34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihoterapia

Recenzie Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala

Lucrarea de faţă este un instrument util, concis, cu valoare explicativă şi focus pragmatic, dedicat specialiştilor (sau aspiranţilor) din domeniul terapiei cognitiv-comportamentale. Pornind de la premisa că rolul acesteia nu trebuie să fie unul fundamental directiv, persuasiv - raportul dintre terapeut şi client fiind unul de colaborare - autorul urmăreşte, după cum el însuşi subliniază, următoarele chestiuni relevante pentru această abordare: aspecte teoretice fundamentale, consideraţii privind transformarea interpersonală, cognitivă, comportamentală sau afectivă, procesul ce determină evoluţia terapeutică în sfera gândirii, comportamentului şi emoţiei dar şi locul terapeutului cognitiv-comportamental astăzi.

Wills susţine că un element important este promovarea ideii de "descoperire ghidată" în procesul terapeutic, ca opusă "schimbării modului de gândire". El oferă, astfel, modalităţi creative pentru facilitarea procesului. De altfel, acest principiu, alături de cel al colaborării, constituie cei doi piloni de bază ai lucrării sale.

Frank Wills a fost intre 1988 si 2003 seful departamentuui de consiliere al Universitatii Wales Newport. In prezent este practician, supervisor si trainer in domeniul terapiei cognitv-comportamentale in Bristol.

"ALINAREA DE SINE ŞI EMOŢIILE EXTREME Instabilitatea extremă a dispoziţiilor afective este una din caracteristicile tulburării de personalitate borderline (TPB). Există o tendinţă similară..." Continuare...

"PROGRAMAREA ACTIVITĂŢII Trebuie să luăm în considerare ambele dimensiuni, cantitativ (cât de mult) şi calitativ (cum), ale activităţii clienţilor: ambele dimensiuni sunt afectate..." Continuare...

Cartea "Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihoterapie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Frank Wills si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-261-9
Pagini: 350
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala

Produse similare si recomandari

Multe vieti, multi maestrii
Weiss L Brian
10.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapie & consiliere existentiala
Emmy van Deurzen, Martin Adams
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank Wills

Deocamdata in afara de "Psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Frank Wills.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter