Psihosociologia manageriala

Psihosociologia manageriala

Editura Economica
48,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 334; Format : 17 x 24 cm; ISBN : 978-973-709-330-1

Recenzie Psihosociologia manageriala

 Avându-se în vedere caracterul tot mai complex al contextului în care sunt puşi să lucreze, managerii apelează permanent la o serie de specialişti cu care intră într-un caracter disciplinar. A putea purta un asemenea dialog necesită, din partea managerului, o pregătire pe un „câmp larg de specializare”. „Limbajul cooperării” multidisciplinare se învaţă greu, el presupunând o înţelegere a importanţei şi a specificului muncii „altora”. Dar, cu toate aspectele variate cu care se confruntă managerul (şi cei din echipele de „coaching” care participă la activităţile manageriale), un element se profilează ca fiind esenţial: activitatea managerială este, în primul rând (şi mai presus de toate), o activitate cu oamenii.

Indiferent dacă managerul activează într-o întreprindere de confecţii sau de producere de utilaje tehnice, într-o organizaţie de consultanţă sau uzină chimică, el lucrează cu oamenii şi se ocupă de oameni.

Managementul este un domeniu complex de activităţi (diferenţiate şi corelate) care urmăresc atragerea membrilor la realizarea performantă a sarcinilor.

Putem vorbi de funcţiile managementului prin care cei antrenaţi în acest domeniu au de îndeplinit o serie de roluri diferite. Dar, până la urmă, toate aceste roluri se referă la momente ale antrenării oamenilor la buna desfăşurare a activităţii.

Cursul se axează tocmai pe această dimensiune esenţială a manage­mentului. A cunoaşte ce este omul, ce-l motivează şi-l orientează în muncă este o cerinţă esenţială.

Pe drept cuvânt, se spune că a conduce înseamnă a motiva.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Psihosociologia manageriala", publicata in 2 categorii, Economie / Management, Psihologie / Psihologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Elvira Nica si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Psihosociologia manageriala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihosociologia manageriala" este de 48 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Psihosociologia manageriala

Produse similare si recomandari

Cum sa devii un sef mai bun
Barker Alan
16.35 RON
Mitul intreprinzatorului
Michael E. Gerber
14.00 RON
Management
Valentina Zaharia
25.00 RON
Management financiar in asigurari
Dan Anghel Constantinescu
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihosociologia manageriala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elvira Nica

Elvira Nica a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Managementul resurselor umane : Teorie si practica. Editia a II - a, Elaborarea si folosirea studiilor de caz in managementul resurselor umane, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter