Psihopedagogia comportamentului deviant

Psihopedagogia comportamentului deviant

Editura Aramis
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Psihopedagogia comportamentului deviant

Timp indelungat in Romania, tratatele de pedagogie sau de psihologie scolara, care au contribuit la formarea a zeci de promotii de cadre didactice, au gravitat in jurul unui model ideal de elev: elevul conformist, fara probleme de comportament si cu o puternica motivatie pentru studiu.

Volumul de fata, semnat de conf. univ. dr. Valentin Cosmin Blandul, sta sub semnul unui binevenit realism, pentru ca porneste de la premisa conform careia fiecare dintre copiii si adolescentii din societatea contemporana experimenteaza, cel putin intr-un moment al vietii lor, situatii de stres de natura sa genereze reactii comportamentale nedorite. Acestia sunt copiii si adolescentii reali, iar profesionistii care lucreaza cu ei trebuie sa inteleaga ca nimeni nu-si lasa acasa problemele si ca, daca se doreste obtinerea performantei, ei trebuie ajutati sa le rezolve mai intai.

Lucrarea prezinta de o maniera accesibila si captivanta spectrul complet al problemelor de comportament specifice copiilor si adolescentilor, de la tulburarile cu substrat psihopatologic si pana la cele mai comune comportamente reactive. Consideram meritorie includerea, alaturi de formele de manifestare consacrate deja in literatura de specialitate – violenta scolara, indisciplina, consumul de alcool si droguri etc. – si a unor forme care au beneficiat mai putin de atentie din partea teoreticienilor, dar suscita tot mai multa ingrijorare din partea parintilor si a educatorilor: dependenta de calculator, jocul patologic, vulnerabilitatea la exploatare sexuala etc.

Cartea "Psihopedagogia comportamentului deviant" a fost publicata in categoria Suport scolar / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Valentin Cosmin Blandul si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Psihopedagogia comportamentului deviant prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihopedagogia comportamentului deviant" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-679-896-2
Pagini: 448
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihopedagogia comportamentului deviant

Produse similare si recomandari

Consiliere si orientare scolara - caiet de lucru clasa IV
Florentina Chifu, Andreea Chifu
4.50 RON
Educatie pentru sanatate
Elena Ibric, Elena Cati Farcas
4.91 RON
Strada – prieten sau dusman
Ion Gheroghediac
12.00 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a IV-a. Fişe
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
4.49 RON
Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a III-a. Fişe
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihopedagogia comportamentului deviant. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valentin Cosmin Blandul

Deocamdata in afara de "Psihopedagogia comportamentului deviant", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Valentin Cosmin Blandul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter