Psihologie scolara

Psihologie scolara

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Psihologie scolara

Este evidenta necesitatea ca tinarul care paseste pentru prima oara pragul unei scoli, in calitate de profesor, sa fie un bun cunoscator al problemelor psihologice inerente instruirii si educarii scolarilor. Psihologia cotidiana, insusita de fiecare dintre noi prin experienta sociala, nu e suficienta pentru a-l face constient de lacunele perceptiei copiilor si de dificultatile intelegerii unui text stiintific. Lucrarea vrea sa informeze si sa incite, astfel incit, prin efort independent, fiecare sa poata discerne si afla. Talentul si practica la catedra devin cu adevarat performante atunci cind si fundamentul teoretic este solid.

Cartea "Psihologie scolara" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Andrei Cosmovici, Luminita Mihaela Iacob, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Psihologie scolara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihologie scolara" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 1998
ISBN: 973-683-048-9
Pagini: 304
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologie scolara

Produse similare si recomandari

Psihologia emotiei
Jean-Paul Sartre
18.00 RON
Viata inainte de viata
Jim B Tucker
15.00 RON
De vorba cu psihologul
Carmen Ionescu
44.90 RON
Personalitatea invingatorului
Al. Siebert
30.00 RON
Managementul resurselor umane. Ghid practic. Editia a II-a
Georgeta Panisoara, Ion Ovidiu Panisoara
27.95 RON
Pacatul si vina. Monstruozitati ale mintii
Ramesh S. Balsekar
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologie scolara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Andrei Cosmovici

Pe langa "Psihologie scolara", autorul Andrei Cosmovici a publicat si Psihologie generala .

Luminita Mihaela Iacob

Deocamdata in afara de "Psihologie scolara", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Luminita Mihaela Iacob.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter