Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente

Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente

Editura Polirom
36,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente

Prezentarea fundamentelor psihologiei clinice si ale psihoterapiei urmareste constituirea unei riguroase grile de lectura a domeniului clinic.

Lucrarea psihologului Daniel David expune succint, sub aspectul rolului lor istoric, abordarile nevalidate, indiferent de notorietatea acestora. Teoriile si procedurile analizate sint atit o sinteza a literaturii de specialitate, cit si o reevaluare a unor studii ale autorului publicate in reviste de specialitate nationale si internationale. Integrarea lor in volum ofera o perspectiva comprehensiva si coerenta asupra domeniului clinic.

Adresat specialistilor clinicieni, cercetatorilor si studentilor de la facultatile de profil, volumul introduce pentru prima data in limba romana anumite constructe moderne ale psihologiei clinice, permitind abordarea si intelegerea domeniului clinic din perspectiva stiintifica.

Cuprins :

Psihologia clinica. Scurt istoric si delimitari conceptuale

Sanatate si boala

Psihodiagnostic si evaluare clinica

Consiliere psihologica si psihoterapie

Sugestie, hipnoza si hipnoterapie

Fundamente ale cercetarii clinice

Educatie si formare in domeniul psihologiei clinice

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Psihologie / Psihoterapie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Daniel David si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente" este de 36.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-681-917-5
Pagini: 328
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel David

Daniel David a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale, Fundamente de psihologie evolutionista si consiliere genetica, Metodologia cercetarii clinice. Fundamente, Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter