Psihologia superstitiei

Psihologia superstitiei

Editura Trei
39,00 Lei

Info

Colectia: Psihologia pentru toti

Recenzie Psihologia superstitiei

Superstitia si credinta in paranormal sunt trasaturi obisnuite ale vietii moderne si par sa nu se afle catusi de putin in pericol de disparitie. Subiectul este interesant in sine pentru multi oameni.

Aceasta carte ofera prilejul de a spune ceva nou despre originea credintelor si actiunilor superstitioase si de a impartasi unele conceptii cu privire la comportamentul uman si societatea umana. In primul rand cartea ofera o descriere psihologica a comportamentului supersitios - cum il dobandesc oamenii si de ce persista.

Stuart A. Vyse este profesor la catedra de psihologie a Colegiului Connecticut.

"GÂNDIREA MAGICĂ Şl SCHIZOFRENIA înainte, tulburarea obsesiv-compulsivă era inclusă sub denumirea de nevroză, termen care nu se mai întrebuinţează acum pentru clasificarea..." Continuare...

"CÂND ÎN MINTE VIN DOAR GÂNDURI SUPERSTIŢIOASE Pentru mulţi oameni, călătoria cu avionul e o experienţă anxiogenă. Se încordează în timpul decolării şi aterizării..." Continuare...

Cartea "Psihologia superstitiei" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.03.2014. A fost scrisa de Stuart A. Vyse si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Psihologia superstitiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihologia superstitiei" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-580-2
Pagini: 408
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologia superstitiei

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologia superstitiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stuart A. Vyse

Deocamdata in afara de "Psihologia superstitiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stuart A. Vyse.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter