Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte

Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte

Editura Polirom
49,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte

Cuvint inainte de Constantin Enachescu.
Traducere de Dana Ligia Ilin.
Psihologia personalitatii stabileste originile trasaturilor in procesele biologice si sociale, consecintele lor pentru cognitie, stres si sanatatea fizica si mentala, legind cercetarea bazata pe teorie de aplicatiile din psihologia clinica si profesionala. Este un text esential pentru studentii care urmeaza cursuri de psihologie a personalitatii si de psihologie diferentiala si, de asemenea, ofera o privire de ansamblu coerenta si actualizata pentru cercetatori si practicieni.

Cuprins: Natura trasaturilor de personalitate • Persoane, situatii si interactionism • Personalitatea de-a lungul vietii • Trasaturile stabile si starile efemere • Cauzele trasaturilor de personalitate • Stresul • Trasaturile de personalitate si sanatatea • Trasaturi de personalitate anormale? • Personalitate, performanta si prelucrarea informatiilor • Aplicatii ale evaluarii personalitatii

Cartea "Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ian J. Deary, Gerald Matthews, Martha C. Whiteman, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte" este de 49.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2005
ISBN: 973-46-0127-X
Pagini: 512
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ian J. Deary

Deocamdata in afara de "Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ian J. Deary.

Gerald Matthews

Deocamdata in afara de "Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gerald Matthews.

Martha C. Whiteman

Deocamdata in afara de "Psihologia personalitatii. Trasaturi, cauze, consecinte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Martha C. Whiteman.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter