Psihologia manipularii

Psihologia manipularii

Editura EuroPress
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie & Psihanaliza

Recenzie Psihologia manipularii

Un aspect atractiv al prezentei editii sta in capacitatea sa de a fi o lectura placuta si practica, ramanand in acelasi timp un document stiintific util deopotriva cercetatorilor si publicului general. Pentru specialisti, Psihologia manipularii poate reprezenta o schimbare agreabila de ritm (de la materialele de studiu obisnuite), care, totusi, nu face rabat seriozitatii stiintifice. De asemenea, atat pentru cercetatori cat si pentru publicul larg, cartea aceasta poate fi considerata o modalitate de a demonstra ca, printr-o prezentare adecvata, ceea ce pare a fi doar un text stiintific fad se poate dovedi a fi, in realitate, un text plin de viata, folositor si relevant pentru toata lumea. - Robert B. Cialdini

Cartea "Psihologia manipularii" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihanaliza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. Se poate cumpara cartea Psihologia manipularii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Psihologia manipularii" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-1727-67-7
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologia manipularii

Produse similare si recomandari

Fantasma
Julia Segal
7.00 RON
Perversiunea
Claire Pajaczkowska
7.00 RON
Cum sa te psihanalizezi singur
A. Roberti
35.00 27.90 RON
Din secretele psihanalizei si ale istoriei sale
Andre Haynal, P. Roazen, E. Falzeder
26.16 RON
Directii noi in psihanaliza
Karen Horney
29.00 RON
Schita pentru o autoanaliza
Pierre Bourdieu
19.50 9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologia manipularii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter