Psihologia comunicarii. Teorii si metode

Psihologia comunicarii. Teorii si metode

Editura Polirom
29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Colegium
Seria: Psihologie

Recenzie Psihologia comunicarii. Teorii si metode

Traducere de Luminita si Florin Botosineanu.

Conceputa in termeni simpli si accesibili, lucrarea prezinta diferite teorii psihologice aplicabile comunicarii umane, precum si tehnicile ce decurg din acestea.

Pornind de la ideea ca orice comunicare este inainte de toate o interactiune, autorul dezvolta urmatoarele teme: factorii generali care intervin in situatiile de comunicare; comunicarea individuala, necesitatea unei ascultari atente si modelele circumscrise interviului; dinamica proprie comunicarii in grup, observarea si dirijarea instruirilor in grup; relatiile dintre comunicare si influenta sociala: conformismul, inovatia, rolul minoritatilor si al majoritatilor.

Avem in fata o carte de initiere in psihologia sociala a comunicarii, in cadrul careia teoria si metodologia sint strins legate, garantind astfel o abordare riguroasa a situatiilor de comunicare, ce nu exclude implicatiile practice.

Cuprins :

- Factorii generali ai comunicarii

- Comunicarea interindividuala

- Comunicarea in grupuri 

- Abordari experimentale ale fenomenelor de grup

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea " Psihologia comunicarii. Teorii si metode", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Relatii publice si comunicare / Comunicare, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jean-Claude Abric si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Psihologia comunicarii. Teorii si metode prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Psihologia comunicarii. Teorii si metode" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2002
ISBN: 973-683-953-2
Pagini: 208
Format: 14,7 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Psihologia comunicarii. Teorii si metode

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Psihologia comunicarii. Teorii si metode. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean-Claude Abric

Deocamdata in afara de " Psihologia comunicarii. Teorii si metode", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean-Claude Abric.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter