Pseudostiinta

Pseudostiinta

Editura Trei
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Acum pentru viitor

Recenzie Pseudostiinta

Un medic deconspira coruptia din spatele industriei de medicamente

Aceasta lucrare nu este o adunatura de nonsensuri banale. Urmeaza un crescendo firesc, pornind de la nerozia sarlatanilor, trecand prin atentia care li se acorda in mass-media, continuand cu smecheriile in valoare de 30 de miliarde de lire sterline ale industriei producatoare de suplimente alimentare, cu relele industriei farmaceutice si ale pietei sale de 300 de miliarde de lire sterline, cu tragediile studiilor stiintifice si ajungand pana la cazurile de persoane care au nimerit la inchisoare, au fost luate in deradere sau chiar au murit, pur si simplu, din cauza proastei intelegeri a statisticilor si a dovezilor, fenomen larg raspandit in societatea noastra.

Ben Goldacre a studiat medicina la Oxford. În prezent lucrează ca medic pentru National Health Service din Marea Britanie şi este editorialistul uneia dintre cele mai populare rubrici ale cotidianului The Guardian: Bad Science.

"Ne petrecem vieţile sesizând modele şi alegând lucrurile excepţionale şi interesante. Nu depuneţi efort cognitiv de fiecare dată când intraţi la dumneavoastră în casă,..." Continuare...

"Nu e niciun scandal: e doar prostesc. Aceste subiecte de presă nu sunt informative. Sunt activităţi promoţionale mascate sub forma unor ştiri. Bat monedă — într-o manieră cam cinică..." Continuare...

Cartea "Pseudostiinta" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ben Goldacre si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Pseudostiinta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pseudostiinta" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-547-5
Pagini: 512
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pseudostiinta

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pseudostiinta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ben Goldacre

Deocamdata in afara de "Pseudostiinta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ben Goldacre.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter