Pseudomemoriile unui general de securitate

Pseudomemoriile unui general de securitate

Editura Humanitas
23,40 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-50-1617-3

Recenzie Pseudomemoriile unui general de securitate

O carte cutremuratoare, o marturie pe viu, din interiorul unui sistem represiv diabolic, a unuia dintre actorii principali: Tanase Evghenie, general de securitate, loctiitor al ministrului afacerilor interne.
Trebuie sa-ti intre in cap - Voinea - ca viu din mainile noastre nu vei scapa, mai ales tu pe care te consideram sef. Vom face din voi ceea ce vrem noi, nu ceea ce doriti voi. Nu veti fi eroi asa cum va sunt principiile. Veti fi niste ticalosi mascati, departe de orice virtute. Nu veti muri decat atunci cand vrem noi. Intai va vom transforma in monstri Apoi va vom obliga - prin metodele noastre - sa declarati numai ce vrem noi. Aceste declaratii smulse cu clestele rosit in foc le vom pastra ca marturii, ca acte pentru arhiva, dupa care se va scrie istoria. Vom pastra dosarele pana ce veti pieri. Vom muri si noi. Istoria se va scrie pentru generatiile viitoare dupa aceste documente [...]. Vei sustine ca este minciuna? Numai noi suntem cei in masura a aprecia ce-i adevarat si ce nu-i adevarat. Clasa muncitoare are puterea in mana. Asa ca noi facem istoria asa cum ne convine.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Pseudomemoriile unui general de securitate", publicata in 2 categorii, Istorie / Istorie contemporana, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de C. N. S. A. S. si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Pseudomemoriile unui general de securitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pseudomemoriile unui general de securitate" este de 23.4 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pseudomemoriile unui general de securitate

Produse similare si recomandari

Securitatea umana
Mary Kaldor
29.00 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Sfirsit de secol la Havana
J. F. Fogel, B. Rosenthal
34.99 RON
Arhivele Securitatii
coord. Silviu B. Moldovan
25.00 RON
Romania, romanii si comunismul
Radu Theodoru
22.00 RON
Marile manipulari din epoca moderna
Bernard Raquin
27.00 RON
Istoria recenta a politicii mondiale
Lucian Popescu
37.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pseudomemoriile unui general de securitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

C. N. S. A. S.

C. N. S. A. S. a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Arhivele securitatii, vol. 2, Dosarul Nicu Steinhardt.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter