Provocarea destinului

Provocarea destinului

Editura Orizonturi
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Provocarea destinului

In acest al 59-lea bestseller al său, faimoasa scriitoare DANIELLE STEEL explorează cu multă delicateţe şi compasiune legăturile, uneori fragile, dintre soţi sau dintre membrii familiei şi prieteni de-o viaţă. Ophelié Mackenzie este o tânără femeie copleşită de durerea pierderii soţului şi fiului într-un accident aviatic.

Singura mângâiere ce i-a mai rămas este fiica sa în vârstă de 11 ani, Philippa. La rândul său, pictorul Matt Bowles are revelaţia unei trăiri magice atunci când o întâlneşte pe fetiţă pe malul mării. Ea îi aminteşte de fiica lui de care fusese lipsit după un divorţ care i-a distrus familia.

Chiar dacă simte că noul prieten al fiicei ei le aduce multă linişte şi bucurie, Ophelié nu reacţionează pozitiv faţă de acesta. între timp, el trebuie să se confrunte cu o problemă din trecut, rămasă nerezolvată. Câteva zile mai târziu şi Ophelié află cu surprindere că a fost trădată de o persoană în care avea cea mai mare încredere.

Deşi aceste întâmplări îi marchează puternic pe cei doi, ceva extraordinar se întâmplă, un dar neaşteptat le readuce speranţa... Un elogiu adus învingătorilor, o poveste emoţionantă a celor care suferă şi reuşesc să supravieţuiască durerii • cea mai valoroasă creaţie a autoarei.

Cartea "Provocarea destinului" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Danielle Steel si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Provocarea destinului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Provocarea destinului" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Provocarea destinului

Produse similare si recomandari

Piatra viselor
Jayne Ann Krentz
32.90 RON
Taramul noptii
William Hope Hodgson
24.96 RON
Valea cascadelor
Janice Maynard
6.00 RON
Din tara raurilor
Dan Florica
10.00 RON
Chemarea dragostei
Carole Dean
9.00 RON
Ratiune adevar si istorie
Hilary Putnam
25.07 RON
Toate pisicile sunt negre
Carlos Fuentes
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Provocarea destinului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Danielle Steel

Danielle Steel a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, A doua sansa, Calatoria, Forte irezistibile, Nunta in stil Hollywoodian, Substituirea, Caruselul intalnirilor, Conacul, Cu fiecare zi, Cu fiecare zi. Editie 2011, Doua vieti, Ingerul pazitor, Legaturi de familie, Luminile Sudului, Miracolul, Miracolul vietii. DVD, Misterele dragostei, Mostenirea, O femeie implinita, Petrecerea, Rugaciuni ascultate, Sarutul, Strada Charles 44 Adresa iubirii, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter