Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012

Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012

Editura Amaltea
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Ghiduri medicale

Recenzie Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012

Cresterea exponentiala a informatiei medicale a impus in ultimele doua decenii conceptul de evidence-based medicine.

Medicina bazata pe dovezi este un instrument care utilizeaza literatura medicala pentru raspunsul la intrebari privind beneficiile si riscurile unei strategii alternative de ingrijire in contextul asteptarilor bolnavului.

Pe baza acestui concept nou au fost elaborate ghiduri si protocoale pentru diagnostic si tratament care ofera medicului practician si pacientului recomandari argumentate stiintific pentru decizii de ingrijire in anumite circumstante clinice.
Ghidurile si protocoalele au drept scop ameliorarea asistentei medicale prin recomandarea unor metode si tehnici de ingrijire („la zi“) care s-au dovedit eficiente si descurajarea acelor metode si tehnici care nu si-au dovedit eficienta sau care pot fi nocive pentru pacient.

Aceste protocoale se adreseaza medicilor specialisti de pediatrie generala si medicilor de familie care ingrijesc copii.

Cartea "Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012" a fost publicata in categoria Medicina / Pediatrie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Prof. dr. Mircea Nanulescu si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012

Produse similare si recomandari

Osteopatia pentru copii
Pierre Tricot
13.00 RON
Actualitati in pediatrie (vol. 1+2)
Valeriu Popescu
120.01 RON
Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie - 2010
Eugen Pascal Ciofu, Adrian Georgescu
39.00 RON
Enciclopedia sanatatii copilului
Dr. Gunhild Kilian-Kornell, Dr. Annette Eiden
39.24 RON
Urgente in pediatrie. Boli cronice in pediatrie 2012
Prof. Dr. E.P. Ciofu, Prof. Dr. M. Manulescu
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Prof. dr. Mircea Nanulescu

Deocamdata in afara de "Protocoale de diagnostic si tratament in pediatrie - 2012", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Prof. dr. Mircea Nanulescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter