Prospetimea inocentei

Prospetimea inocentei

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 867

Recenzie Prospetimea inocentei

Oare cine va iesi invingator din confruntarea vointelor. Simon este atragator, rafinat, cu ochi de un verde intunecat si o voce calda, invaluitoare... Numai ca parea complet lipsit de inima! Parea decis sa-si ia in stapanire mostenirea, distrugând planurile lui Jaymie pentru marele si batrânul conac, atât de indragit de ea.

Vechea casa avea nevoie de dragoste — ca si Jaymie — iar ea visa s-o vada din nou plina de râsete, de copii, de caldura unei atmosfere familiale. Era hotarâta sa lupte pentru visul ei, dar va putea oare s-o faca si impotriva propriilor sentimente?

Cartea "Prospetimea inocentei" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Joan Masters si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Prospetimea inocentei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prospetimea inocentei" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-693-4
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Prospetimea inocentei

Produse similare si recomandari

Sperante noi
Cay Dancer
8.00 RON
Inocenta
Catherine Airlie
9.00 RON
O fata minunata
Christine Cross
8.00 RON
Alt mod de viata
Elizabeth Renier
8.00 RON
Revolutionary Road
Richard Yates
46.89 RON
Cel mai romantic oras
Mary Ann Gibbs
8.00 RON
Binecuvantata fericire
Linda Hudson
9.00 RON
Mosia arborilor de piper
Jenny Ranger
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prospetimea inocentei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joan Masters

Deocamdata in afara de "Prospetimea inocentei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joan Masters.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter