Proiecte Case parter & mansarda pe CD : Volumul III

Proiecte Case parter & mansarda pe CD : Volumul III

Editura Neopolis
39,00 Lei

Info

Volumul 3 din seria Case parter + mansarda

Recenzie Proiecte Case parter & mansarda pe CD : Volumul III

Cd-ul contine 180 PROIECTE DE CASE CU PARTER SI ETAJ MANSARDAT SAU POD MANSARDABIL, CU DIMENSIUNI PENTRU ORICE BUGET (MICI, MEDII SAU MARI).

Acest CD face parte din colectia “CATALOAGE PROIECTE”.

Odata cu comandarea acestui CD, primiti GRATUIT doua numere ale revistei de arhitectura O CASA PENTRU FIECARE (fondata 1996), in care veti gasi inca 45+45 proiecte de case, precum si numeroase articole interesante si utile pentru casa dumneavoastra.

Proiectele sunt realizate de arhitecti romani cu drept de semnatura (inscrisi in Tabloul National al Arhitectilor); numele si telefonul de contact al arhitectului autor este precizat pe fiecare proiect – il puteti deci contacta direct, pentru orice alte detalii doriti, precum si pentru comandarea proiectului ales, in forma de proiect complet (proiect tehnic de executie).

Fiecare proiect este prezentat astfel incat sa puteti decide daca acesta corespunde dorintelor si nevoilor dumneavoastra: toate planurile, cu destinatiile si suprafetele fiecarei incaperi, dimensiunile parterului, imagini de exterior relevante, numar de dormitoare, bai si grupuri sanitare.

De asemenea, pe CD se afla si descrierea SISTEMULUI DE COMANDA a acestor proiecte, un sistem original al firmei NEOPOLIS, ce va ofera numeroase avantaje: un PRET REDUS al proiectului casei cu cel putin 50% mai mic decat cel al unui proiect unicat, demarat de la 0, un TIMP MULT MAI SCURT de obtinere a proiectului (max. 3 saptamani pentru un proiect fara modificari), posibilitatea OPTIUNILOR, prin modificarea proiectului din catalog.

Tot in aceasta sectiune a Cd-ului, este descris in amanunt CONTINUTUL PROIECTULUI tehnic de executie, necesar atat pentru obtinerea avizelor si autorizatiei de constructie, cat si pentru executia casei de catre constructor (numarul si continutul documentatiei scrise si planselor desenate, pe specialitati – arhitectura, structura de rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice etc.).
Aici gasiti si GRILA DE TARIFE pentru proiectele de catalog (nemodificate), conceputa in functie de suprafata desfasurata a casei.

Cartea "Proiecte Case parter & mansarda pe CD" a fost publicata in categoria Arta / Arhitectura, decoratiuni si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. Se poate cumpara cartea Proiecte Case parter & mansarda pe CD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Proiecte Case parter & mansarda pe CD" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: Revista + CD
Nr. Volume: 2
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Proiecte Case parter & mansarda pe CD : Volumul III

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Fictiunile arhitecturii
Dana Vais
30.00 RON
Arhitectura japoneza veche
Octavian Simu
25.00 RON
Arta, tehnologie si spatiu public
coord. Ciprian Mihali
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Proiecte Case parter & mansarda pe CD : Volumul III. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Case parter + mansarda

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter