Proiecatrea bazelor de date

Editura Teora
44,10 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Proiecatrea bazelor de date

Cartea "Proiecatrea bazelor de date" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Baze de date, SQL si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Michael Hernandez si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Proiecatrea bazelor de date prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Proiecatrea bazelor de date" este de 44.1 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Proiecatrea bazelor de date

Produse similare si recomandari

Colectii de date
Valeriu Iorga
39.00 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Secrete Oracle 8
Edward Honour, Paul Dalberth, Ari Kaplan, Atul Metha
34.34 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Proiecatrea bazelor de date. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael Hernandez

Deocamdata in afara de "Proiecatrea bazelor de date", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michael Hernandez.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter