Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna

Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna

Editura Medicala
30.52 27.47 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna

Cartea "Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna" a fost publicata in categoria Medicina / Cardiologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ovidiu Oprian, Teodor Badescu, Marian Zota, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna" este de 27.468 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna

Produse similare si recomandari

Expresii ECG explicate
Dan Dominic Ionescu
45.00 RON
Angina si infarctul miocardic
Chris Davidson
18.50 8.00 RON
Spuneti NU!
Patrick Holford
19.90 RON
Bolile inimii pe intelesul tuturor
Robert Radu Mateescu
9.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ovidiu Oprian

Deocamdata in afara de "Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ovidiu Oprian.

Teodor Badescu

Pe langa "Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna", autorul Teodor Badescu a publicat si Tehnici moderne de investigatie si perspective terapeutice in bolile digestive, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Marian Zota

Deocamdata in afara de "Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marian Zota.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter