Programare Web pentru liceu

Programare Web pentru liceu

Editura Polirom
36,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Programare Web pentru liceu

Programarea Web pentru liceu propune solutii pentru dezvoltarea siturilor/aplicatiilor Web moderne, utilizind XHTML si CSS pentru crearea interfetelor, PHP ca limbaj de programare pentru server si MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date. Cele sase capitole contin informatii teoretice si exemple de implementare pentru cei care doresc sa-si insuseasca notiunile de baza si limbajele utilizate in programarea Web. Lucrarea poate fi folosita atit ca auxiliar didactic, cit si ca manual, adresindu se profesorilor de informatica si tuturor elevilor interesati de programarea Web.Cuprins:
Protocoale de comunicatie. Modelul client-server • Principii generale ale proiectarii interfetelor Web • Prezentarea limbajului PHP • Interactiunea cu bazele de date Web utilizind PHP

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Programare Web pentru liceu", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Programare web, Suport scolar / Informatica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Traian Anghel si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Programare Web pentru liceu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Programare Web pentru liceu" este de 36.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Programare Web pentru liceu

Produse similare si recomandari

Programarea in Web 2.0
Sabin Buraga
27.00 RON
Excel, Access si pagini web
A. Prodan
35.10 RON
Programare Web utilizand Java
Andrei Baranga
22.00 RON
Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON
Programare Web in bash si Perl (include CD)
Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa
29.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Programare Web pentru liceu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Traian Anghel

Traian Anghel a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de informatica, Instrumente WEB 2.0 utilizate in educatie, Introducere in AJAX, Manualul tau de PHP, Programarea in PHP II. Generarea de continut multimedia, Programarea in PHP. Ghid practic, Tot ce trebuie sa stii despre internet, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter