Programare Web in bash si Perl (include CD)

Programare Web in bash si Perl (include CD)

Editura Polirom
29,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2002; Numar de pagini : 256; ISBN : 973-683-931-1

Recenzie Programare Web in bash si Perl (include CD)

Lucrarea descrie in detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicatiilor destinate Web-ului: CGI (Common Gateway Interface), punind un accent deosebit asupra elaborarii de aplicatii CGI in doua dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux: shell-ul bash si limbajul Perl. Alaturi de ilustrarea celor mai interesante si mai utile caracteristici ale acestor limbaje, autorii insista asupra prelucrarii practice a datelor prin intermediul serverelor de baze de date relationale (e.g. MySQL sau PostgreSQL) si a documentelor XML (Extensible Markup Language). Numeroasele studii de caz prezentate demonstreaza flexibilitatea si usurinta in realizarea de aplicatii Web complexe, utilizind exclusiv tehnologii si sisteme deschise. CD-ul care insoteste lucrarea cuprinde atit codurile-sursa ale majoritatii exemplelor si studiilor de caz prezentate, cit si documentatii suplimentare, programe si aplicatii utile pentru experimentarea si aprofundarea materialului din carte, disponibile pentru diferite distributii Linux sau alte platforme.Volumul poate fi folosit in cadrul laboratoarelor si orelor de tehnologii Web, fiind destinata atit studentilor si elevilor din facultatile si liceele cu profil informatic, cit si proiectantilor si administratorilor Web si tuturor celor interesati de domeniul stiintei calculatoarelor. De asemenea, lucrarea poate fi considerata o initiere utila in problematica limbajelor script bash si Perl, instrumente indispensabile in administrarea si programarea in principal a mediilor Linux, dar disponibile si pe alte platforme.

Cartea "Programare Web in bash si Perl (include CD)" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Programare web si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Programare Web in bash si Perl (include CD) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Programare Web in bash si Perl (include CD)" este de 29.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Programare Web in bash si Perl (include CD)

Produse similare si recomandari

Excel, Access si pagini web
A. Prodan
35.10 RON
Programare Web utilizand Java
Andrei Baranga
22.00 RON
Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON
OK ! Un site Web la indemana tuturor !
Silviu Stefan Cojocaru
16.20 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Programare Web in bash si Perl (include CD). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sabin Buraga

Sabin Buraga a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Atelier de programare in retele de calculatoare, Primii pasi in Linux, Programarea in Web 2.0, Proiectarea siturilor Web. Design si functionalitate (editia a II-a).

Victor Tarhon-Onu

Deocamdata in afara de "Programare Web in bash si Perl (include CD)", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victor Tarhon-Onu.

Stefan Tanasa

Stefan Tanasa a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Java de la 0 la expert, Java de la 0 la expert (editia a II-a).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter