Programare in C

Programare in C

Editura Albastra
33,00 Lei

Info

Recenzie Programare in C

Cartea se adreseazã atât studentilor facultãtilor cu profil informatic, profesorilor care predau discipline informatice si elevilor acestora, dar si tuturor celor interesati sã-si dezvolte propriile aplicatii si îsi propune sã formeze si sã consolideze deprinderile necesare scrierii unor programe corecte folosind limbajul de programare C.

Topicile prezentate contin: selectia, iteratia, tipurile de date, functii, tablouri, pointeri, siruri de caractere, recursivitate, structuri de date, operatii cu fisiere, directivele preprocesorului, si aplicatii multifisier.

Cartea "Programare in C" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Programare, algoritmi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 18.03.2014. A fost scrisa de Valeriu Iorga si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Programare in C prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Programare in C" este de 33 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-274-3
Pagini: 200
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Programare in C

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Delphi 7.0 in 200 de aplicatii
Mihai Oltean, Crina Grosan
49.00 RON
Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Programare in C. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valeriu Iorga

Pe langa "Programare in C", autorul Valeriu Iorga a publicat si Colectii de date.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter