Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii

Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii

Editura Trei
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii

Prin ce se deosebeste o lecţie izbutită de o oră nereusită? Dar un profesor motivat de un dascăl plafonat? Dincolo de materia predată sau de calitatea elevilor, diferenţa provine în primul rând din calitatea relaţiilor interpersonale, susţine Thomas Gordon, creatorul unei celebre metode pentru „eficientizarea" profesorilor. Plecând de la cazuri concrete, autorii oferă instrumentele necesare pentru îmbunătăţirea aptitudinilor de comunicare si de aplanare a conflictelor iscate în clasă. De peste patru decenii, metoda Gordon demonstrează că dascălii pot evita mesajele devalorizante, că pot lua decizii care să-i motiveze pe toţi elevii si că sunt în stare să treacă peste capcanele autoritarismului si permisivităţii excesive.

Thomas Gordon (1918–2002), psiholog american, este creatorul unor metode larg răspândite de „eficientizare" a părinţilor, profesorilor si liderilor. A fost nominalizat de trei ori la Premiul Nobel pentru Pace si a fondat centrul Gordon Training International (GTI).

Noel Burch, fost trainer la GTI, este creatorul „modelului în patru pasi de învăţare a noilor competenţe"

"CUM SE REZOLVĂ CONFLICTELE DINTRE ELEVI 1 PRIN METODA III I I Conflictele dintre elevi au efecte nocive în clasă, nu doar prin reducerea timpului de predare-învăţare alocat celor..." Continuare...

"DE CE SĂ NU FOLOSIM METODA II? Cunoscând efectele distructive ale Metodei I şi ale folosirii puterii, putem întreba: „De ce mai folosesc profesorii Metoda 1 când riscurile..." Continuare...

Cartea "Profesorul eficient" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Thomas Gordon, Noel Burch, si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Profesorul eficient prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Profesorul eficient" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-707-566-6
Pagini: 366
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Thomas Gordon

Thomas Gordon a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Istoria secreta a Mossad-ului. Spionii lui Ghedeon, Semintele focului. China si culisele atacului asupra Americii.

Noel Burch

Deocamdata in afara de "Profesorul eficient : Programul Gordon pentru imbunatatirea relatiei cu elevii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Noel Burch.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter