Procesul Maresalului Ion Antonescu

Procesul Maresalului Ion Antonescu

Editura Lucman
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istorie Document

Recenzie Procesul Maresalului Ion Antonescu

Volumul, cladit pe o documentatie impresionanta: politica, economica, sociala, militara, se constituie intr-un amplu proces al pseudoprocesului intentat de invadatorul bolsevic Romaniei si reprezentantului ei emblematic, maresalul Antonescu.

Lucrarea este o analiza pluridisciplinara a guvernarii maresalului Antonescu, pornind de la fiecare capat de acuzare care i s-a adus acestuia si principalilor lui colaboratori: profesorul universitar Mihai Antonescu, vicepresedinte al Consiliului de Ministrii, ministru de Externe; generalul Constantin L. Vasiliu; profesorul universitar Gheorghe Alexianu, fost guvernator al Transnistriei.

"Este adevărat că rezultatul tratativelor de la Cairo nu m-au mulţumit complet, din cauze că, şi în aceste preliminarii, se arăta că Basarabia şi Bucovina rămân U.R.S.S., şi pentru..." Continuare...

"Pentru memoria şi onoarea Mareşalului Ion Antonescu nu avem, însă, dreptul să ne rezumăm la atât şi să nu relatăm adevărul în întregime Astăzi sunt bine cunoscute motivele..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Procesul Maresalului Ion Antonescu", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Istorie / Personalitati istorice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Dan si a fost publicata de editura Lucman. Se poate cumpara cartea Procesul Maresalului Ion Antonescu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Procesul Maresalului Ion Antonescu" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-723-036-1
Pagini: 466
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Procesul Maresalului Ion Antonescu

Produse similare si recomandari

Istoria Romanilor
Giurescu Constantin
139.00 RON
Istoricii si Securitatea. Vol I
Ioan Opris
49.05 RON
Atlas scolar ilustrat. Istoria Romaniei
Minodora Perovici
39.90 RON
De la Rautu si Roller la Musat si Ardeleanu
Florin Constantiniu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Procesul Maresalului Ion Antonescu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Dan

Ioan Dan a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Cavalerii ordinului Basarab, Cavalerii, Curierul secret, Taina cavalerilor, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter