Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

50,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca profesionistilor

Recenzie Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

Ideea care a stat la baza acestei lucrări a fost să reunească şi să sintetizeze informaţia utilă celor interesaţi de perspectiva practică şi concretă a derulării unor proceduri penale, îndeosebi de competenţa judecătoriei, cu care familiarizarea se poate face relativ dificil.

Lucrarea Proceduri penale este structurată în două părţi, prima privind procedura generală de judecată, aplicabilă, în lipsa altor reglementări exprese, oricărei proceduri speciale, iar secunda prezentând câteva din procedurile penale frecvent întâlnite în practică, ambele părţi reunind hotărârile relevante, pronunţate de instanţa noastră supremă fie decizii în recursuri în interesul legii, decizii de îndrumare (ale fostului Tribunal Suprem) sau decizii de speţă, fie minutele fostei Comisii de unificare a practicii judiciare, existentă la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii.

Un element de noutate este reprezentat de modele de minute penale, cuprinse în lucrare, în speranţa că şi acestea pot ajuta la atingerea scopului propus, acela de a contura un mic ghid al aspectelor practice ale principalelor proceduri penale întâlnite în acti­vitatea practică.

Cartea "Proceduri penale" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Voicu Puscasu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Proceduri penale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Proceduri penale" este de 50 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ferbuarie 2012
ISBN: 978-973-127-683-0
Pagini: 400
Format: A5
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute

Produse similare si recomandari

Bancruta frauduloasa
Hotca Mihai Adrian
9.90 RON
Traficul de persoane
Ioan Garbulet
42.00 RON
Dictionar de drept penal
Alexandru Boroi , Mirela Gorunescu, Mihaela Popescu
34.88 RON
Manual de criminologie
Valerian Cioclei
49.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Voicu Puscasu

Pe langa "Proceduri penale : Sinteze. Practica judiciara. Modele de minute", autorul Voicu Puscasu a publicat si Prezumtia de nevinovatie, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter