Probleme de fizica pentru clasa  a 11 -a

Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a

Editura All
15,77 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a

Cartea "Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Fizica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mantea Constantin si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a" este de 15.77 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a

Produse similare si recomandari

Olimpiada de fizica. Gimnaziu
Ioan Toma, Victor Stoica
25.00 RON
Fizica. Exercitii si probleme
Alice Stan, Luminita Dinescu, Maria Dinica
20.00 RON
Sinteze Fizica 2. Termodinamica
Hripsime Ceamurian
10.00 RON
Sinteze Fizica 3. Electricitate si optica
Hripsime Ceamurian
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Probleme de fizica pentru clasa a 11 -a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mantea Constantin

Mantea Constantin a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Fizica (F1). Manual pentru clasa a 10-a, Fizica (F1). Manual pentru clasa a 11-a, Fizica (F2, F3). Manual pentru clasa a XI-a, Fizica. Caietul elevului pentru clasa a IX-a, Fizica. Manual pentru clasa a IX-a, Fizica. Manual pentru clasa a X-a, Fizica. Manual pentru clasa a X-a (F2), Fizica. Manual pentru clasa a X-a (F3), Fizic─â. Caiet, Preparator de fizica pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior tehnic si medical, Probleme de fizica pentru clasa a IX-a, Probleme de fizica pentru clasa a X-a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter