Prizonierul cerului

Prizonierul cerului

Editura Polirom
26,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Prizonierul cerului

Prizonierul cerului (2011), cel de‑al treilea volum din ciclul de romane inceput cu Umbra vintului si Jocul ingerului, revine la misterioasa si fascinanta lume din Cimitirul Cartilor Uitate, in centrul vechi al Barcelonei. In dimineata de Craciun a anului 1957, Daniel Sempere, cunoscutul protagonist, se afla singur in anticariatul tatalui sau, cind apare un personaj misterios. Acesta isi manifesta interesul fata de unul dintre cele mai pretioase volume din magazin, tinut sub cheie, o editie frumoasa, cu ilustratii unice, din Contele de Monte‑Cristo.

Desi nu pare sa aiba o pasiune aparte pentru carti, strainul insista sa cumpere aceasta editie scumpa si sa i‑o daru­iasca prietenului apropiat al lui Daniel impreuna cu o dedicatie stranie. Vizita sa declanseaza o serie de aventuri uluitoare, pre­sarate cu urmariri, tradari, povesti de iubire, evadari spectaculoase din temnita, schimbari de identitate si reintoarceri din morti care schimba destinele tuturor si la care cititorii fideli vor lua parte cu sufletul la gura.

„Un roman al splendorii si al capcanelor, care la rindul lor ascund alte si alte capcane. In miinile lui Carlos Ruiz Zafon, fiecare scena imprumuta aerul misterios din primele filme ale lui Orson Welles. Trebuie sa fii cu adevarat romantic ca sa-i poti aprecia intreaga valoare, si abia atunci lectura ta va fi exceptionala.” - Stephen King

„Curata magie, doar astfel de cuvinte pot descrie romanul lui Carlos Ruiz Zafon. Istorie si arta scrisului, intriga si caracter, personaje si profiluri sinuoase, totul ca la carte. Scriitura lui Zafon e aidoma unui parfum care se risipeste, seducator si senzual, dar a carui aroma persista si dupa ce ai uitat de el.” - Hamburger Abendblatt

„Am gasit inca o carte care dovedeste ce minunat e sa te cufunzi intr-o poveste plina de resurse: seductie, risc, razbunare si un mister pe care autorul il tese magistral. Carlos Ruiz Zafon il depaseste chiar si pe extraordinarul Charles Dickens.” - The Philadelphia Enquirer

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Prizonierul cerului", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura spaniola, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Carlos Ruiz Zafon si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Prizonierul cerului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prizonierul cerului" este de 26.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2645-8
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Prizonierul cerului

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prizonierul cerului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carlos Ruiz Zafon

Carlos Ruiz Zafon a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Jocul ingerului, Luminile din septembrie, Marina, Palatul de la Miazanoapte, Printul din negura, Umbra vintului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter