Prizonierii furtunii

Prizonierii furtunii

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: El si Ea. Volumul 847

Recenzie Prizonierii furtunii

Micuta Julia Fry il intalneste pe uriasul Hugh Walton prin intermediul unui... accident de masina. De atunci, intalnirile lor — intamplatoare sau nu — devin din ce in ce mai frecvente.In timp ce Julia incepe sa-l aprecieze din ce in ce mai mult, Hugh ramane un tip distant si rece.

Tanara indragostita are o singura solutie: sa-i atraga atentia enervandu-l. De ce era atat de rece si de apatic acest barbat? Si ce putea face pentru a aduce putina dragoste si fericire in viata lui?

Cartea "Prizonierii furtunii" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de S.A. Cook si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Prizonierii furtunii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prizonierii furtunii" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-642-2
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Prizonierii furtunii

Produse similare si recomandari

Sarutul interzis
Helen Ray
14.00 RON
Dincolo de furtuna
Yannick Wanders
8.00 RON
Relatii complicate
Pat West
9.00 RON
Adevarata libertate
Shane Paddington
8.00 RON
Un barbat enigmatic
Dawn Stewardson
8.00 RON
Ai incredere in mine
Dorothy Mack
7.00 RON
Zbor spre libertate vol. II
Gerardine Nery
8.00 RON
Prospetimea inocentei
Joan Masters
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prizonierii furtunii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

S.A. Cook

S.A. Cook a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dreptul la fericire, Puterea seductiei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter