Priveste si asculta animale domestice

Priveste si asculta animale domestice

Editura Teora
13,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Priveste si asculta animale domestice

Cartea "Priveste si asculta animale domestice" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti cu animale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.01.2018. A fost scrisa de Diana Rotaru si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Priveste si asculta animale domestice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Priveste si asculta animale domestice" este de 13 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Priveste si asculta animale domestice

Produse similare si recomandari

Caii
Kerstin Neumann
29.99 RON
Animale salbatice. Prima mea enciclopedie
Csaba Galfi, Eva Galfi
17.90 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Priveste si asculta animale domestice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Rotaru

Diana Rotaru a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Activitati practice cu autocolante : 3-5 ani, Activitati practice cu autocolante : 5-7 ani, Coloreaza si invata alfabetul, Primul meu album cu animale, Priveste si asculta animale salbatice, Priveste si recunoaste animalele domestice si familia lor, Priveste si recunoaste animalele salbatice si familia lor, Priveste si recunoaste culorile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter