Printul fericit. Editie 2012

Printul fericit. Editie 2012

Editura Gramar
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Cele mai frumoase povesti

Recenzie Printul fericit. Editie 2012

Sus, deasupra cetatii, pe o coloana inalta, se ridica statuia Printului Fericit. Era acoperita cu frunzulite subtiri de aur, drept ochi avea doua safire luminoase si la manerul sabiei lui stralucea un rubin mare si rosu.

Cine trecea pe acolo, o admira.

- E frumoasa ca un cocosel-de-vant, observase unul dintre consilierii orasului, care ar fi vrut sa se zica despre el ca are gusturi artistice, dar numaidecat se grabise sa adauge: - Pacat ca nu-i tot asa de folositoare!, fiindu-i teama sa nu-l creada lumea nepractic, ceea ce va asigur ca nu era.

- Vezi? De ce nu poti si tu sa fii ca Printul Fericit? il intreba o mama inteleapta pe baietasul ei, care plangea cerand sa-i dea luna. Printului Fericit nici nu-i trece prin gand sa planga pentru asa ceva.

- Bine ca mai e cineva fericit pe lumea asta, mormaia cate un deziluzionat, uitandu-se la minunata statuie.

- Parc-ar fi un inger! ziceau copiii de cor cand ieseau din Catedrala, imbracati in haina lor de catifea rosie, cu sorturile albe ca zapada.

Cartea "Printul fericit. Editie 2012" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povesti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Wilde Oscar si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Printul fericit. Editie 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Printul fericit. Editie 2012" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1973-90-6
Pagini: 48
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Printul fericit. Editie 2012

Produse similare si recomandari

Maimutica Guenon
Corina Firuta
2.73 RON
Povestea lui Harap Alb
Ion Creanga
8.00 RON
Mica Sirena (editie de lux). Contine CD
Hans Christian Andersen
18.00 RON
Hainele cele noi ale imparatului
Hans Christian Andersen
5.70 RON
Motanul incaltat
Charles Perrault
1.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Printul fericit. Editie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Wilde Oscar

Wilde Oscar a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Pachet promotional Top 10+ (65-68), Portretul lui Dorian Gray (Top 10).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter