Printesa pentru o zi

Printesa pentru o zi

Editura Aramis
49,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-679-496-4;Anul: 2007;Pagini: 24

Recenzie Printesa pentru o zi

Fiecare fetita se poate transforma in printesa perfecta cu tot ceea ce include acest pachet special: o bagheta cu sunete magice, o fustita stralucitoare si o coronita. In plus, daca te-ai intrebat vreodata cum isi petrece o printesa o zi obisnuita, 24 de pagini de poveste iti vor spune totul.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Printesa pentru o zi", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte jucarie, Carti cadou / Carti Mos Nicolae, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Judy Katschke, L. Stan, Oancea Iustin, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Printesa pentru o zi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Printesa pentru o zi" este de 49.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Printesa pentru o zi

Produse similare si recomandari

Castelul
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Printesa pentru o zi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Judy Katschke

Pe langa "Printesa pentru o zi", autorul Judy Katschke a publicat si Madagascar 2 - Pierduti in Africa.

L. Stan

Deocamdata in afara de "Printesa pentru o zi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului L. Stan.

Oancea Iustin

Deocamdata in afara de "Printesa pentru o zi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oancea Iustin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter