Prin perdea

Prin perdea

Editura Polirom
27,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 312; Format : 120 x 185; ISBN : 978-973-46-1524-7

Recenzie Prin perdea

Volumul recompune din fragmente mare parte din viata autoarei, din perioada studiilor si pina in anii postdecembristi.

In prim-plan se gasesc fiul acesteia, dar si traseul profesional, cu interesante consideratii referitoare la psihologie sau la maestrii cu rol formator pe care i-a cunoscut.

Sunt evocate de asemenea prietenele apropiate, cu momente faste sau mai putin faste, experiente inedite precum „Suveica”, o fabrica de textile unde Aurora Liiceanu a fost angajata pe un post de muncitor necalificat dupa afacerea „Meditatia transcendentala”, sau, dupa 1989, experientele din televiziune precum emisiunea de la Tele7ABC etc.

Decupajul pe care il opereaza autoarea in aceasta inedita scriere ii permite sa se ocupe de subiectele predilecte si sa se opreasca asupra unor episoade autobiografice semnificative.

Existentialul, traitul, substanta concreta si irepetabila a «timpului pierdut» se regasesc intr-un dialog pasionant si fertil cu lecturi, teorii antropologice si psihologice, cu poezii si romane, cu Cehov si cu Citind Lolita in Teheran. Se regasesc, evident, nu atit ca atare, cit ca experienta exemplara si elocventa, prin intermediul careia nu cred ca o cunoastem mai bine pe autoare – asta e de fapt marea iluzie a cartii, natura ei secreta se ascunde parca si mai eficace indaratul acestor aparente confesiuni –, dar cunoastem mai bine natura umana, acel cvasiinefabil to anthropinon pe care il vineaza cu atita perseverenta si stiintele umaniste, si literatura, si artele.” - Zoe Petre

Cartea "Prin perdea" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aurora Liiceanu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Prin perdea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prin perdea" este de 27.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Prin perdea

Produse similare si recomandari

Cezariana
Michel Odent
19.01 RON
Regasirea de sine
Michael Lipson
14.00 RON
meditatie si psihologie
Jacques Vigne
45.00 RON
Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii
Kevin Hogan, Ron Stubbs
17.51 RON
Sensul vietii
Alfred Adler
31.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prin perdea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aurora Liiceanu

Aurora Liiceanu a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Care pe care: femei si b─ârbati, Cuvinte incrucisate, Dincolo de bine, dincoace de rau. despre iubire, La taifas, Nici alb nici negru, Patru femei, patru povesti , Patru femei, patru povesti (Editie 2011), Prin perdea. Editie 2012, Ranile memoriei. Nucsoara si rezistenta din munti, Rendez-vous cu lumea, Rendez-vous cu lumea. Editie noua, Viata nu-i croita dupa calapod, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter