Primul apostol

Primul apostol

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Primul apostol

O englezoaică este descoperită moartă în casa ei din apropierea Romei. Soţul ei cere ajutorul celui mai bun prieten al lui, care descoperă o inscripţie antică pe o bucată de piatră de deasupra şemineului şi care spune: "Aici se odihnesc cei mincinoşi". Dar cine sunt "mincinoşii"? Şi ce au vrut ei să protejeze minţind?

Străbătând Europa, Bronson descoperă o serie de indicii care-l conduc înapoi în timp, până în perioada nebuloasa de la începuturile creştinismului, la un vas decorat cu un simbol misterios şi la un cod secret de pe un pergament, şi, desigur, la o conspiraţie care ar putea zgudui din temelii lumea noastră modernă.

Cartea "Primul apostol" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de James Becker si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Primul apostol prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Primul apostol" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068255484
Pagini: 352
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Primul apostol

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Primul apostol. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

James Becker

Deocamdata in afara de "Primul apostol", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului James Becker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter