Prima mea carte de cunostinte

Prima mea carte de cunostinte

Editura RAO
54,99 Lei

Info

Seria: Enciclopedia pentru prichindei

Recenzie Prima mea carte de cunostinte

Cartea "Prima mea carte de cunostinte" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Intrebari si raspunsuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.03.2014. A fost scrisa de Francoise De Guibert si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Prima mea carte de cunostinte prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prima mea carte de cunostinte" este de 54.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Prima mea carte de cunostinte

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prima mea carte de cunostinte. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Francoise De Guibert

Deocamdata in afara de "Prima mea carte de cunostinte", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Francoise De Guibert.

Enciclopedia pentru prichindei

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter