Prima iubire

Prima iubire

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie Prima iubire

Asemenea lui Dostoievski, Turgheniev îşi înzestrează personajele cu o intensitate aproape dureroasă şi trăiri sufleteşti transcendând proza prin delicateţe, regret şi o nesfârşită tandreţe.

Zinaida, capricioasa fiică a unei prinţese scăpătate, este adorată mulţi bărbaţi, însă, din nesăbuinţă, se lasă cucerită de un bărbat căsătorit.

Susanna este curtată de Fustov, dar sinistrul tată vitreg al fetei le împiedică uniunea. Fiică ilegitimă a unui boier lipsit de căldură sufletească, rămasă la mila rudelor fără scrupule, fata se îndrăgosteşte de vărul ei. Cuplul este separat cu forţa, iar noul pretendent al Susannei dispare brusc din oraş. Apoi intervine o tragedie.

Asia e o adolescentă neobişnuită, aflată în voiaj în străinătate. Îndrăgostit de fata enigmatică şi imprevizibilă, naratorul ajunge să se confrunte cu o dilemă.

Aceste trei idile de tinereţe sunt adunate într-un volum vibrant, plin de prospeţime. O aură de nostalgie şi regret le însoţeşte, gravându-le pentru totdeauna în memoria celor trei povestitori.

Cartea "Prima iubire" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ivan Sergheevici Turgheniev si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Prima iubire prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prima iubire" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-724-420-8
Pagini: 304
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: ivan sergheevici turgheniev , prima iubire

Pret Prima iubire

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Prima iubire
Ivan Sergheevici Turgheniev
19.90 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prima iubire. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ivan Sergheevici Turgheniev

Ivan Sergheevici Turgheniev a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Prima iubire. Apele primaverii, Un cuib de nobili, Parinti si copii : carte de buzunar, Povestirile unui vanator. Biriuk si alte povestiri, Un cuib de nobili, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter