Prietenie cu Dumnezeu

Prietenie cu Dumnezeu

Editura For You
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Prietenie cu Dumnezeu

Conversatia pe care Neale Donald Walsch o poarta cu Dumnezeu este inclusa in sase volume si inca nu s-a terminat! Cele sase volume sunt: Conversatii cu Dumnezeu, vol.I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de gratie.
Din toate cartile se revarsa asupra noastra, a cititorilor, o dragoste nelimitata si neconditionata cu care Dumnezeu ne invaluie in permanenta. Aceasta iubire a lui Dumnezeu ne face sa intelegem ca nu suntem singuri si exemplifica, mai mult decat orice, vorbele spuse in Noul Testament (Ioan X, 30): "Cu totii Una suntem".

Cartea "Prietenie cu Dumnezeu" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Neale Donald Walsch si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Prietenie cu Dumnezeu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prietenie cu Dumnezeu" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Prietenie cu Dumnezeu

Produse similare si recomandari

Emisarii iubirii
James F. Twyman
7.00 RON
Momente de gratie
Neale Donald Walsch
8.00 RON
Legile dragostei
Paul Ferrini
8.00 RON
Dimensiunile paradisului
John Michell
25.00 RON
Pilduitoare vieti de eremiti
Sfantul Ieronim
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prietenie cu Dumnezeu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Acasa cu Dumnezeu intr-o viata care nu se sfarseste niciodata, Cand totul se schimba, schimba totul : In vremuri tulburi, o cale catre pace, Ce vrea Dumnezeu : Un raspuns fundamental la cea mai mare intrebare a omenirii, Comuniune cu Dumnezeu, Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra, Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului, Momente de gratie, Cei ce aduc lumina, Comunicare cu Dumnezeu, Conversatii cu Dumnezeu - vol 1,2,3, Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti, Dumnezeu si minunile din viata noastra, O conversatie cu Dumnezeu. Noile revelatii, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter