Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior

Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior

23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior

Medicul olandez Jaap van de Veg prezintă în această carte noi indicaţii şi exerciţii care îl pot ajuta pe cititor să-şi ia el însuşi în considerare viaţa şi propriile particularităţi. În prima parte se realizează o investigaţie comportamentală practică a vieţii de zi cu zi. Cartea mai cuprinde numeroase exerciţii practice, fără idei preconcepute, care acţionează prin fortificarea Eului în relaţie cu corporalitatea şi personalitatea. La final, pornindu-se de la ideea reîncarnării şi karmei, se pune întrebarea esenţială: Cum pot să devin din ce în ce mai mult ceea ce sunt eu de fapt?

Cartea "Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Jaap van de Veg si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-09-3
Pagini: 168
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jaap van de Veg

Deocamdata in afara de "Prezenta de spirit. Alfabetul echilibrului interior", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jaap van de Veg.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter