Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic

Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic

Editura Militara
21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic

Cercetarea riguroasă a periodicelor Marinei Române de la mijlocul secolului al XVIII-lea şi până în zilele noastre reuneşte în paginile primului dicţionar de profil o pleiadă de publicaţii dintre cele mai diversificate tematic, de la foi volante şapirografiate, până la anuare, buletine, reviste, calendare, publicaţii on-line, grupuri mass-media şi chiar televiziuni specializate.

Lucrarea reprezintă un important instrument de documentare pentru cadrele didactice şi studenţii de la facultăţile de jurnalism, un valoros ghid pentru bibliotecari şi documentarişti, fiind în egală măsură o carte de referinţă pentru istoria presei române în general.

Cartea "Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic" a fost publicata in categoria Istorie / Istoria romanilor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marian Mosneagu si a fost publicata de editura Militara. Se poate cumpara cartea Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-32-0878-5
Pagini: 300
Format: 17,6 x 24,6 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic

Produse similare si recomandari

Limba traco-dacilor
I.I. Rusu
32.00 RON
Scrisori catre tovarasa Ana
Ion Calafeteanu
27.25 RON
Romania Orientala - 160 de ani
Miahail E. Ionescu
18.45 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marian Mosneagu

Deocamdata in afara de "Presa Marinei Romane - dictionar bibliografic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marian Mosneagu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter