Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri

Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri

Editura Polirom
32,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri

Volumul este dedicat psihologilor practicieni, in special celor care lucreaza in domeniul evaluarii psihologice; datorita lor, volumul a fost conceput in acest fel, punandu-se accent pe anumite teme, oferindu-se anumite informatii si descriindu-se anumite proceduri.

De asemenea, volumul este rezultatul unei experiente acumulate de-a lungul mai multor ani intr-un singur domeniu de expertiza - evaluarea psihologica individuala - , dar pe mai multe paliere de competenta.

Elaborat dupa o tematica acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, volumul descrie modul de pregatire si realizare a procesului de evaluare psihologica in context profesional. De la prezentarea cadrului legislativ pina la sugestii privind controlul distorsiunii in raspunsurile persoanelor evaluate, cele paisprezece capitole reflecta schimbarile aparute in acest domeniu in ultimii ani si raspund nevoilor de informare ale practicienilor romani.

Profesor universitar cu o experienta consistenta in domeniul evaluarii psihologice si de formator acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, autorul propune un „ghid al psihologului practician”, descriind logica evaluarii psihologice si

"Identificarea criteriilor de evaluare psihologică relevante pentru un anumit post Scopul acestui capitol este de a descrie principiile şi strategiile care pot sta la baza identificării unor criterii..." Continuare...

Cartea "Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ticu Constantin si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2271-9
Pagini: 344
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ticu Constantin

Pe langa "Pregatirea si realizarea evaluarii psihologice individuale : Norme, metodologie si proceduri", autorul Ticu Constantin a publicat si Managementul resurselor umane.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter