Prajituri pentru tinerele gospodine

Prajituri pentru tinerele gospodine

5,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Prajituri pentru tinerele gospodine

Te-ai ocupat doar de cariera si acum descoperi ca nu-i de ajuns, ca trebuie sa fii si o buna gospodina? Nu te pierde cu firea! Ia cartea noastra de prajituri pentru tinerele gospodine si vei reusi sa faci fata. Oricat de critici ar fi cei care le vor gusta! Expertele bucatariei, convinse ca doar ele detin secretele celor mai delicioase prajituri, vor avea o surpriza!

Cartea "Prajituri pentru tinerele gospodine" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Marina Cristea si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Prajituri pentru tinerele gospodine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prajituri pentru tinerele gospodine" este de 5.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Prajituri pentru tinerele gospodine

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prajituri pentru tinerele gospodine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marina Cristea

Pe langa "Prajituri pentru tinerele gospodine", autorul Marina Cristea a publicat si Prajituri ardelenesti, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter