Prajituri pentru sarbatori in familie

Prajituri pentru sarbatori in familie

Editura Aquila 93
9.90 7.92 Lei

Info

Recenzie Prajituri pentru sarbatori in familie

Prajituri pentru sarbatori in familie va ofera o serie de retete de prajituri, fursecuri si torturi pentru ocazii deosebite. Usor de preparat si delicioase, va vor indulci mesele de sarbatori.

Cartea "Prajituri pentru sarbatori in familie" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. Se poate cumpara cartea Prajituri pentru sarbatori in familie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prajituri pentru sarbatori in familie" este de 7.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-714-322-8
Pagini: 63
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Prajituri pentru sarbatori in familie

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prajituri pentru sarbatori in familie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter