Pradatori si prada

Pradatori si prada

Editura Vox
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 32; ISBN : 9789737811660

Recenzie Pradatori si prada

Colectia LUMEA ANIMALELOR,realizata intr-o grafica deosebita,va ofera sansa de a avea o perspectiva asupra naturii asa cum numai o camera de filmat va poate oferi. Fiecare pagina va face sa va simtiti ca si cum ati fi acolo,langa animale si le-ati spiona fiecare miscare. Numarul mare de detalii va ofera o multime de informatii cu privire la toate etapele din viata animalelor asa cum numai natura poate oferi. Textele sunt concepute de specialisti care au reusit sa redea esenta notiunilor si a datelor intr-un limbaj accesibil,usor de insusit de orice categorie de cititori.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Pradatori si prada", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Enciclopedii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Beatrice McLeod si a fost publicata de editura Vox. Se poate cumpara cartea Pradatori si prada prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pradatori si prada" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Pradatori si prada

Produse similare si recomandari

Robin Hood
15.99 RON
Iata-l pe Noddy! Praful Magic
Enid Blyton
12.99 RON
Savanele africane
Christina Longman
19.99 RON
Insectele pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Marie-Christine Lemayeur, Bernard Alunni
22.99 RON
Animale preistorice pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Agnes Vandewiele, Mia-Betti Ferrero
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pradatori si prada. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Beatrice McLeod

Beatrice McLeod a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Animalele si puii lor, Lupta pentru viata, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter