Prada

Prada

Editura Orizonturi
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Prada

"Şi deodată am ajuns în centrul încăperii, pentru ciorchinii lăsau brusc loc unui spaţiu deschis, şi direct în faţa noastră am văzut ceva ce părea a fi o versiune miniaturală..." Continuare...

"ZIUA A ŞASEA 7:12 RM*. - Fir-ar să fie! spuse Bobby. Se ridică brusc de la masă şi ieşi din încăpere. Toţi ceilalţi au făcut la fel. M-am dus după ei. Ricky vorbea în staţia..." Continuare...

Cartea "Prada" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Michael Crichton si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Prada prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Prada" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Prada

Produse similare si recomandari

Tripticul
Bill Napier
28.98 RON
Dinastia O`Hara
Paul-Loup Sulitzer
22.00 RON
Capcana timpului
Jude Deveraux
29.90 RON
Cartea de cristal
Silviu Lupascu
10.00 RON
Ochii tai m-au vazut
Sjon
16.68 RON
Casa de la stavilar
Netta Muskett
7.00 RON
Deceptia lui Prometeu
Robert Ludlum
33.01 RON
Judecatorul si calaul sau
Friedrich Durrenmatt
11.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Prada. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael Crichton

Michael Crichton a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Prizonierii timpului, Next, Prizonierii timpului, Sfera, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter