Practica realizarii sinelui. Vol II

Practica realizarii sinelui. Vol II

Editura Ram
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Practica realizarii sinelui. Vol II

Sinceritatea este absolut necesara pe calea spirituala, dar la fel de important este sa ne imbinam mintea si inima cu Dumnezeu si sa-L iubim mai mult decat ii iubim darurile. El ne-a creat si, desi detine intreaga creatie, nu doreste nimic altceva decat iubirea noastra.

Unicul motiv pentru care suntem aici este sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa ne reintoarcem la El. Iubeste-L in primul rand pe Dumnezeu si transforma-ti corpul intr-un templu al Divinului. In tot ce faci actioneaza numai cu gandul la El si cauta Fericirea Suprema, acea Beatitudine pe care sa o poti impartasi tuturor fiintelor. - Paramahamsa Yogananda

Cartea "Practica realizarii sinelui. Vol II" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Paramahamsa Yogananda si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Practica realizarii sinelui. Vol II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Practica realizarii sinelui. Vol II" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-7726-10-3
Pagini: 224
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Practica realizarii sinelui. Vol II

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Practica realizarii sinelui. Vol II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paramahamsa Yogananda

Pe langa "Practica realizarii sinelui. Vol II", autorul Paramahamsa Yogananda a publicat si Practica realizarii sinelui. Vol I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter