Practica realizarii sinelui. Vol I

Practica realizarii sinelui. Vol I

Editura Ram
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Practica realizarii sinelui. Vol I

Cu totii parcurgem aceeasi cale sacra, spre o destinatie pe care unii dintre noi poate o intrevad doar foarte vag - o calatorie de autodescoperire ce ni se desfasoara incet-incet in fata, dezvaluind pe parcurs noi daruri si gratii ale sufletului.

In functie de fiecare dintre noi, pe unii in timp, pe altii instantaneu, ea conduce catre realizarea deplina a ceea ce suntem cu adevarat: nu forma exterioara care ne invaluie, ci scanteia imuabila a Spiritului Infinit. Rugaciunea mea umila este ca fiecare cititor sa descopere in aceste pagini viziunea profunda a destinului divin si o noua constiinta a bucuriei inerenta calatoriei spirituale.

Cartea "Practica realizarii sinelui. Vol I" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Paramahamsa Yogananda si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Practica realizarii sinelui. Vol I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Practica realizarii sinelui. Vol I" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-7726-03-0
Pagini: 223
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Practica realizarii sinelui. Vol I

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Practica realizarii sinelui. Vol I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paramahamsa Yogananda

Pe langa "Practica realizarii sinelui. Vol I", autorul Paramahamsa Yogananda a publicat si Practica realizarii sinelui. Vol II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter