Practica avocatiala - CD : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne

Practica avocatiala - CD : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne

79,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca profesionistilor

Recenzie Practica avocatiala - CD : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne

Realizat in conformitate cu cartea, CD-ul "Practica avocatiala" conţine un număr considerabil de cereri de chemare în judecată, întâmpinări, note de apărare şi căi de atac.

În premieră în România, cd-ul conţine şi textele unor consultaţii avocaţiale, precum şi un capitol cu totul special, dedicat organizării unei societăţi de avocatură.

Redactate minimalist, o parte dintre notele cu privire la viaţa avocaţilor şi problemele cărora trebuie să le facă faţă au fost publicate online pe Juridice.ro, Dreptonline.ro şi website-uri ale Grupului de editură şi consultanţă Rentrop & Straton.

Dacă dumneavoastră, stimate cititor, veţi aprecia parcurgând această carte că nu tot ceea ce am scris este irefutabil, dacă veţi avea alte păreri decât ale noastre cu privire la problemele de drept abordate, vă rugăm să aveţi în vedere că în focul luptei judiciare ies scântei. Toate textele din cd sunt crâmpeie din activitatea reală a avocaţilor. Prelucrarea textelor s-a făcut doar în scop editorial.

Ne-am străduit să publicăm un corp de documente relevante, care să poată constitui o sursă de inspiraţie pentru activitatea practică. Sperăm să putem fi de folos, mai cu seamă generaţiilor de profesionişti ai dreptului care se ridică trăgând după ei în sus întreaga societate românească.

În partea finală a cd-ului veţi găsi şi o colecţie de aprecieri cu privire la avocatură şi la relaţiile practicii avocaţiale cu sistemul judiciar şi alte profesii, aprecieri asumate după 17 ani de activitate neîntreruptă în slujba justiţiabilului.

CD-ul poate fi instalat pe 3 calculatoare folosind aceeasi licenta.

Cartea "Practica avocatiala - CD" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Marinela Cioroaba, Ruxandra Nitoiu, Andrei Savescu, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Practica avocatiala - CD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Practica avocatiala - CD" este de 79 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-127-694-6
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Practica avocatiala - CD : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne

Produse similare si recomandari

Drept bancar
Monica Amalia Ratiu
45.00 19.90 RON
Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Legea medierii.Comentarii si explicatii.Editia a II a
Pancescu George Flavius
32.90 23.03 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Practica avocatiala - CD : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Marinela Cioroaba

Marinela Cioroaba a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Practica avocatiala : Cereri aparari cai de atac concluzii scrise consultatii reguli si proceduri interne, Oferta Pachet Practica avocatiala: CD + carte : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Ruxandra Nitoiu

Ruxandra Nitoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Practica avocatiala : Cereri aparari cai de atac concluzii scrise consultatii reguli si proceduri interne, Oferta Pachet Practica avocatiala: CD + carte : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Andrei Savescu

Andrei Savescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Practica avocatiala : Cereri aparari cai de atac concluzii scrise consultatii reguli si proceduri interne, Oferta Pachet Practica avocatiala: CD + carte : Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne, Top 30 probleme si solutii de taxe si impozite - CD, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter