PowerPoint 2000… Pentru copii

PowerPoint 2000… Pentru copii

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 64; ISBN : 973-571-425-6

Recenzie PowerPoint 2000… Pentru copii

Adecvata pentru invatarea la clasa, in cadrul unui grup, cu minimum de asistenta din partea unui cunoscator sau pentru studiul individual, Basic PowerPoint 2000 prezinta incepatorilor elementele de baza ale proiectarii si sustinerii prezentarilor in public, folosind Microsoft PowerPoint 2000 (cartea poate fi utilizata si cu PowerPoint 97), oferindu-le o predare gradata a vocabularul specific, facilitandu-le comunicarea directa.

Ilustratiile antrenante si multimea prietenilor din paginile volumului – Terry, Ted, Eric, Emma, Ginger, Fie sau Robin, pentru a-i numi pe doar cativa dintre ei, dornici sa poata deveni in cat mai scurt timp stapani pe lucrul cu calculatorul – indeamna la sarguinta si provoaca, fara sa uite de indatorirea lor de ghid.

Cuprins: Elemente de baza; Utilitarul Wizard pentru sabloane; Editarea unei prezentari; Aplicarea proiectarii; Adaugarea obiectelor; Efecte speciale; Sa-nceapa spectacolul!; Sustinerea prezentarii; Index.

Cartea "PowerPoint 2000… Pentru copii" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Windows si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Heathcote R.S.U. si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea PowerPoint 2000… Pentru copii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "PowerPoint 2000… Pentru copii" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret PowerPoint 2000… Pentru copii

Produse similare si recomandari

Windows XP. Ghid vizual
Chris Fehily
36.33 RON
Windows XP Professional
Robert Cowart, Brian Knittel
79.11 RON
Totul despre Windows Vista
Curt SIMMONS
35.10 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea PowerPoint 2000… Pentru copii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Heathcote R.S.U.

Deocamdata in afara de "PowerPoint 2000… Pentru copii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Heathcote R.S.U..

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter